Servicii complete și moderne

Detaliere servicii

Oferim servicii stomatologice personalizate, care se pliază pe nevoile fiecărui pacient.

Implantologie

Implantologia reprezintă în acest moment singura soluție de înlocuire a dinților lipsă, care redă în mod sigur și fidel funcționaliatea și estetica acestora.Implanturile dentare pot rezista toată viața, fiind, astfel, cea mai bună investiție atunci când vorbim despre înlocuirea unui dinte lipsă. Rata de succes a tratamentului este de peste 98%.

După un dosar de imagistică complex, medicul implantolog va stabili planul de tratament pentru pacientul în cauză. Fiecare etapa va fi explicată în prealabil alături de costurile aferente. Intervenția în sine se desfășoară în condiții de maximă siguranță, sub anestezie locală, pacientul beneficiind de un maxim de confort. După ce trece efectul anesteziei, pacientul își va putea relua în mod obișnuit ritmul zilnic al vieții, ținând cont de câteva detalii pe care i le va recomanda medicul la finalul intervenției.

Este foarte important ca pacientul să ia decizia la timp pentru a preveni pierderea de os, deplasarea dinților, și alte efecte negative care îți pot influența sănătatea dentară, aspectul facial și chiar calitatea vieții.

Beneficiile implantului dentar

Soluție sigură și de încredere
Asigură sănătatea întregii danturi pe termen lung
Construiește zâmbetul perfect
Redă stima de sine
Tarife

Protetică

Protetica include : protetica lucrărilor pe implant, coroane din ceramică/ zirconiu, rebazări proteze, proteze elastice realizate într-un laborator modern de tehnică dentară. Coroanele de zirconiu reprezintă una dintre cele mai actuale tehnologii în materie de estetică dentară și cele mai potrivite pentru a obține un zâmbet cât mai alb.

Avantajele zirconiului

Este biocompatibil cu structurile dentare și gingii
Redă perfect translucența naturală a dintelui, permițând lumina să treacă prin el
Este rezistent și nu cedează în timp
Se poate folosi cu succes la persoanele care au alergii la metal
Poate fi folosit și la dinții frontali, dar și la cei laterali
Face față cu brio forțelor masticatorii
Acomodare rapidă
Tarife

Endodonție la microscop

Tratamentele endodontice la Dr. Zahn se efectuează numai sub microscop. Microscopul dentar este considerat ca fiind una din cele mai importante piese de echipament din cabinetul unui dentist. Permite vizualizarea detaliilor imperceptibile cu ochiul liber, ajutând astfel la obținerea unor tratamente sigure și de calitate. Poate fi utilizat în majoritatea procedurilor stomatologice: tratamentul cariilor dentare, verificarea adaptării lucrărilor protetice, iar în tratamentele endodontice introducerea microscopului a adus performanțe remarcabile.  Endodonția se ocupă de tratamentul canalului radicular, care devine necesar atunci când pulpa dentară se inflamează sau moare. Importanța microscopului în această ramură a stomatologiei ajută medicul stomatolog să distingă detalii microscopice care sunt dincolo de rezoluția ochiului uman. Medicul reușește astfel să îndepărteze și să curețe canalul radicular, mărind automat durata de viață a dintelui și realizând cu mare precizie, un tratament de foarte mare calitate.
Tarife

Stomatologie pentru copii sau Pedodonție

Pentru că Dr. Zahn este clinica dentară pentru familia ta, ne-am gândit să acordăm o mare atenție și celor mai mici pacienți ai noștri. Cu multă blândețe și răbdare, creștem de la vârste mici, zâmbetele copiilor.

Tratăm fără durere, colaborăm cu multă blândețe și ne jucăm alături de copii pentru ca frica de medicul dentist să fie doar un mit și să nu mai existe. Suntem atenți la nevoile lor și îi lăsăm să se exprime, să ne vorbească și să se joace așa cum simt.

Stomatologia pentru copii cuprinde tratamene odontale, chirurgicale, dar mai ales și tratamente profilactice (fluorizări, sigilări, etc) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importantă ca și tratarea lor.

Tarife

Alte servicii

Protetică pe implant

Coroane din ceramică / zirconiu

Proteze elastice

Rebazări proteze

Tratamente chirurgicale

Tratamente odontale

Tratamene profilactice

Consultă lista de tarife

Fă-ți o programare

Stomatologie de calitate pentru familia ta!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram