Dr. Zahn este clinica de care ai nevoie în orașul tău!

Stomatologie de calitate pentru familia ta!

Servicii complete și moderne în stomatologia actuala, susținute de aparatura perfomantă la costuri foarte bune, de care te poți bucura și tu. Mai exact, prețuri avantajoase și calitate în servicii!

Timpul contează și de aceea vei găsi la noi toate serviciile stomatologice de care ai nevoie, într-un singur loc, alături de o tehnologie modernă care susține demersul acestora de a oferi  tratamente de calitate pentru sănătatea ta dentară.

Echipa noastra de medici profesioniști te așteaptă pentru a te trata cu grijă, transparență și cu mult profesionalism, într-un mediu prietenos.

Servicii

Implantologie

Implantologia reprezintă în acest moment singura soluție de înlocuire a dinților lipsă, care redă în mod sigur și fidel funcționaliatea și estetica acestora.
Află mai multe

Protetică

Protetica include : protetica lucrărilor pe implant, coroane din ceramică/ zirconiu, rebazări proteze, proteze elastice realizate într-un laborator modern de tehnică dentară.
Află mai multe

Endodonție

Endodonția se ocupă de tratamentul canalului radicular, care devine necesar atunci când pulpa dentară se inflamează sau moare. 
Află mai multe

Pedodonție

Pentru că Dr. Zahn este clinica dentară pentru familia ta, ne-am gândit să acordăm o mare atenție și celor mai mici pacienți ai noștri. Cu multă blândețe și răbdare, creștem de la vârste mici, zâmbetele copiilor.
Află mai multe 

Echipa

Cristian - Claudiu Raspopa
Află mai multe
Eugenia Stoian
Află mai multe
Antonela Minea
Află mai multe
Roxana Modjes
Află mai multe
Alexandra Tudor
Află mai multe
Ghenea Anca
Află mai multe

Hai să ne cunoaștem

Cristian - Claudiu Raspopa

Manager medical/ chirurgie și stomatologie generală
Fiecare pacient oferă o nouă provocare. Odată cu rezolvarea fiecărui caz vine și experiența profesională, găsind în fiecare zi solutii pentru problemele lor dentare. Sunt o fire ambițioasă și știu că succesul profesional îl poți atinge doar prin dedicare, perseverență și pasiune pentru ceea ce faci. Experiența medicală din anul 2012. Participări active la cursuri de perfecționare în domeniul chirurgiei dentare și nu numai. Cunoștințe vaste dobândite în urma colaborării cu clinica Toldimed Dental Center.

Eugenia Stoian

Medic dentist stomatologie generală și endodonție
Dintotdeauna m-a preocupat grija pentru persoanele din jurul meu. Gândul că pot ajuta pacienții să zâmbească cu încredere mă motivează să-mi practic meseria cu entuziasm. Consider că cel mai bine mă caracterizează răbdarea, empatia și sinceritatea, calități care se reflecta în relația mea cu pacienții. Pun întotdeauna succesul manoperei pe primul plan, iar zâmbetul pacientului mulțumit este cea mai mare satisfacție!

Fă-ți o programare

Stomatologie de calitate pentru familia ta!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram